2310270290 6947127721 Αμύντα 18, Θεσσαλονίκη liftco.thessaloniki@gmail.com
 
LIFTCO Ε.Ε.
Τεχνική Εταιρεία Ανελκυστήρων & Κυλιόμενων Κλιμάκων Θεσσαλονίκη

Η τεχνική εταιρεία ανελκυστήρων “Liftco Ε.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στο χώρο των ανελκυστήρων από το 1935 με πολύ υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας σε τρεις κύριους τομείς: εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση ανελκυστήρων, κυλιόμενων κλιμάκων και πάσης φύσεως ανυψωτικού προσώπων και εμπορευμάτων 

Με μεγάλο κύκλο εργασιών και 10 εργαζομένους, κατέχει μία από τις καλύτερες θέσεις στον τομέα των ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων στην Θεσσαλονίκη και στην Βόρεια Ελλάδα.

Η ανάγκη κάλυψης των σύγχρονων απαιτήσεων επιβάλλει όλο και πιο σύνθετες λύσεις στη μετακίνηση επιβατών και φορτίων.

 


 

ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Η φιλοσοφία μας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, κινείται στη κάλυψη των υψηλότερων απαιτήσεων στο χώρο των ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων.

Για την επίτευξη της άριστης ποιότητας των εξαρτημάτων και συστημάτων γίνεται χρήση των πιο προηγμένων τεχνολογιών και καινοτόμων λύσεων - σε συνδυασμό με το συνεχή και υψηλών προδιαγραφών ποιοτικό έλεγχο (DIN ISO 9001/1992).

Τα προϊόντα μας διατίθενται όχι μόνο σε τυποποιημένες κατασκευές αλλά και όπου απαιτούνται εξειδικευμένες μηχανολογικές και αρχιτεκτονικές κατασκευές για να εξασφαλίσουν αξιόπιστη μετακίνηση επιβατών και φορτίων.

Αυτό γίνεται εφικτό με την εξειδικευμένη εμπειρία που διαθέτουμε χάρη στη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων υψηλής απόδοσης που αφορούν ηλεκτρικά και μηχανικά εξαρτήματα ασφαλείας, ηλεκτρονικούς πίνακες χειρισμών με εξειδικευμένο προγραμματισμό και συστήματα υποστήριξης.
 
Αυτοί είναι κάποιοι από τους λόγους που κατατάσσουν την  “Liftco Ε.Ε.” ως μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες ειδικευμένων συμβούλων και συνεργατών για τους πελάτες μας.

Με υπόβαθρο την πολυετή εμπειρία των στελεχών μας και την ποιότητα των ανελκυστήρων και κυλιόμενων κλιμάκων που εγκαθιστούμε έχουμε σαν στόχο την ικανοποίηση του πελάτη με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών του από τον αρχικό σχεδιασμό και την εγκατάσταση ως την έγκυρη και έγκαιρη εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια λειτουργίας τους, για τη μακροχρόνια διατήρηση της αξίας της αρχικής επένδυσης.

Η εταιρεία μας παρέχει τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας με μια μεγάλη εταιρεία αλλά ταυτόχρονα διατηρεί την άμεση προσέγγιση και προσωπική σχέση με τον πελάτη για την επίλυση των θεμάτων.

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη και όλη την Βόρεια Ελλάδα.