2310270290 6947127721 Αμύντα 18, Θεσσαλονίκη liftco.thessaloniki@gmail.com
hero image
 
 
ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
Liftco | Τεχνική Εταιρεία Ανελκυστήρων & Κυλιόμενων Κλιμάκων Θεσσαλονίκη

Η εταιρεία μας “Liftco Ε.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, ακολουθώντας πάντα τις τελευταίες εξελίξεις των ευρωπαϊκών προτύπων που έχουν εναρμονιστεί με την Ελληνική νομοθεσία και αφορούν τον εκσυγχρονισμό και την ασφάλεια του ανελκυστήρα σας έχει να σας προτείνει την κατάλληλη λύση για την λειτουργική και αισθητική βελτίωση του ανελκυστήρα σας.

Είμαστε πάντα κοντά σας για να σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις αναβάθμισης του ανελκυστήρα σας είτε αφορά βελτιώσεις μηχανικών μερών ή εξαρτημάτων ασφαλείας είτε αφορά αισθητικές βελτιώσεις σε θάλαμο και κομβιοδόχους.

Όλες οι λύσεις που προτείνονται έχουν γνώμονα πάντα την ποιότητα και είναι απόλυτα εναρμονισμένες με τις διατάξεις της Ελληνικής νομοθεσίας.

 


 

 
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Εάν θέλετε να προβείτε σε μια ουσιαστική αναβάθμιση του ανελκυστήρα σας, επικοινωνήστε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας και εξασφαλίστε τη βέλτιστη τεχνική, αισθητική και οικονομική πρόταση.

Με κύρια χαρακτηριστικά τον σεβασμό ως προς το κτίριο σας, την μεθοδικότητα, την οργάνωση και τον επαγγελματισμό μας, οι έμπειροι τεχνικοί μας, θα φέρουν σε πέρας με ασφάλεια και ποιότητα τις απαιτούμενες εργασίες αναβάθμισης.

Στόχος μας είναι ο σωστός εκσυγχρονισμός του ανελκυστήρα σας με σκοπό την εκμηδένιση της πιθανότητας εμφάνισης μεγαλύτερης βλάβης, προσφέροντας ασφάλεια και αξιοπιστία.
 

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη και όλη την Βόρεια Ελλάδα.