2310270290 6947127721 Αμύντα 18, Θεσσαλονίκη liftco.thessaloniki@gmail.com
hero image
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
Liftco | Τεχνική Εταιρεία Ανελκυστήρων & Κυλιόμενων Κλιμάκων Θεσσαλονίκη

Ο ανελκυστήρας που παραμένει για μεγάλο χρονικό διάστημα ασυντήρητος δεν είναι ασφαλής!

Η συντήρηση κάθε ανελκυστήρα αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του, αλλά είναι και υποχρεωτική από το νόμο. Η έλλειψη σωστής και τακτικής συντήρησης οδηγεί στην επιτάχυνση της φθοράς και την παρουσία βλαβών αλλά και το σημαντικότερο όλων στην κατακόρυφη αύξηση της επικινδυνότητας τους.

Η εταιρεία μας “Liftco Ε.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που αποτελεί εγγύηση για την σωστή λειτουργία του ανελκυστήρα σας, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό την συντήρηση και επισκευή του ανελκυστήρα σας σε οικονομικές τιμές.

 


 

 
 
ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Εάν ο ανελκυστήρα σας έχει παρουσιάσει κάποια βλάβη, επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σπεύσουμε άμεσα στο χώρο σας για τον έλεγχο του ανελκυστήρα σας.

Προσπαθούμε να επισκευάσουμε μέρη η ολόκληρο τον ανελκυστήρα ανάλογα με το τι χρειάζεται ο ανελκυστήρας στην κάθε περίπτωση, σε χαμηλές τιμές σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η άρτια οργάνωση του τμήματος συντήρησης και επισκευής ανελκυστήρων εξασφαλίζει αμεσότητα και αποτελεσματικότητα όποτε μας χρειαστείτε.

Το κόστος της συντήρησης ή της επισκευής του ανελκυστήρα σας υπολογίζεται κατόπιν επαφής με τον πελάτη και μελέτης του έργου.
 

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη και όλη την Βόρεια Ελλάδα.