2310270290 6947127721 Αμύντα 18, Θεσσαλονίκη liftco.thessaloniki@gmail.com
hero image
 
 
ΜΕΛΕΤΗ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
Liftco | Τεχνική Εταιρεία Ανελκυστήρων & Κυλιόμενων Κλιμάκων Θεσσαλονίκη

Χάρης την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των ανελκυστήρων, η εταιρεία μας “Liftco Ε.Ε.” η οποία βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να αναλάβουν την εγκατάσταση οποιουδήποτε ανελκυστήρα σε κάθε κτίριο στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Καλύπτουμε όλη την κλίμακα των υδραυλικών ή μηχανοκίνητων ανελκυστήρων, επιβατών ή φορτίων, με μηχανοστάσιο (MR machine room) χωρίς μηχανοστάσιο (MRL machine room less), με ταχύτητες που ξεκινάνε από 0,30 m/s έως 8,50 m/s.

Για την κατασκευή τους χρησιμοποιούμε εξαρτήματα πρωτοποριακής τεχνολογίας που έχουν περάσει εξαντλητικές δοκιμές πριν διατεθούν στην αγορά για να εξασφαλίζουν άριστα αποτελέσματα και ταυτόχρονα οικονομική και αξιόπιστη λειτουργία των εταιριών Kleemann, Telco, ThyssenKrupp, Otis, Kone, Schindler, Mitsubishi, GMV, START, SICOR spa και άλλων.

 


 

 
 
ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ

ερχόμαστε στο χώρο σας και έπειτα από μελέτη, σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα λύση ανάλογα με τις ανάγκες τις δικές σας και του κτιρίου σας.

Λαμβάνοντας υπόψη μας το διαθέσιμο χώρο του φρεατίου και μηχανοστασίου, το αισθητικό αποτέλεσμα και τη χρήση ποιοτικών υλικών, εγγυόμαστε την άρτια και ασφαλή εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Έχοντας στο ενεργητικό μας πολυάριθμες εγκαταστάσεις ανελκυστήρων στην Θεσσαλονίκη και σε όλη την Βόρεια Ελλάδα, έχουμε θέσει ως στόχο μας να εστιάζουμε σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά, αξιολογώντας τις ιδιαιτερότητες που μπορεί να παρουσιάζει.
 

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Θεσσαλονίκη και όλη την Βόρεια Ελλάδα.